У квітні розпочинається проведення обласного заочного конкурсу мультимедійних проектів «Це наша Україна» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді у квітні 2019 року проводить обласний заочний конкурс мультимедійних проектів  «Це наша Україна» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти».

Конкурс проводиться з метою виявлення талановитих і обдарованих учнів, створення кращих зразків мультимедійних проектів, які пропагують загальнолюдські цінності та сприяють вихованню підростаючого покоління через самостійну творчість у сфері різноманітних видів мистецтва.

Конкурсні роботи оцінюватимуться у двох номінаціях. Цьогоріч оргкомітетом конкурсу  було визначено нові завдання перед конкурсантами:

  • у номінації «Краща відеопрезентація» – учасники готують фото, відеоматеріал оформлений музичною композицією чи змістовним текстом до 5 хвилин  на тему «Відеорезюме. Презентація для роботодавця» (потрібно створити власне відеорезюме, в якому учасники, з метою працевлаштування, презентують себе: біографію; професійні навички, вміння та досягнення;  особисті якості).
  • у номінації «Кращий відеоролик» – учасники знімають за допомогою гаджетів сюжетний відеоролик  до 10 хвилин на тему «Випускники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, якими ми пишаємося»  (у роботах пропонується розповісти та надати факти про випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які після закінчення навчального закладу стали в майбутньому успішними людьми).

Роботи учасників та заявки надсилати  до 30 квітня 2019 року на адресу ХДЦЕВУМ: 29005, м. Хмельницький, вул.  Кам’янецька, 57.

Кращі матеріали буде представлено під час роботи відкритого Всеукраїнського зльоту лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти, як зразок ефективної профорієнтаційної діяльності та якісної підготовки до працевлаштування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.