Відбувся семінар бібліотекарів зкладів професійної (професійно-технічної) освіти

Хмельницьким державним центром естетичного виховання учнівської молоді спільно з Хмельницьким кооперативним торгівельно-економічним інститутом 22 травня  2019 року було проведено семінар для бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельниччини на тему «Національно-патріотичне виховання учнівської молоді в діяльності  бібліотек» та презентацію книги Старостіної  С.Л. «Ти – герой  України».

Захід втілював мету розвитку  та реалізації  національно-патріотичного виховання у закладах професійної (професійно-технічної) освіти Хмельницької області.

Відкрила та привітала учасників семінару  Церклевич Вікторія Сергіївна – проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту. Також, теплі  емоції учасникам семінару подарувала театралізована презентація бібліотеки, яку підготували учні Хмельницького кооперативного  торговельно-економічного інституту.

Наступна частина роботи семінару – теоретична, включала лекції та виступи спеціалістів щодо бібліотечної справи. Про роботу бібліотеки та героїко-патріотичне виховання молоді розповіла Міщенко Ірина Григорівна – завідувач відділом періодики і соціокультурної роботи  Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва, про те як працювати з національно-патріотичною книгою поінформувала Грицишина Олена Олексіївна – завідуюча відділом абонементу  Хмельницької обласної універсальної  наукової бібліотеки, а про  вплив краєзнавства на національно-патріотичне виховання підростаючого покоління розповіла Дашкевич Світлана Леонідівна – завідувач відділом краєзнавства  Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва. 

У подальшій роботі учасники семінару зустрілися з Старостіної  С.Л. автором книги «Ти – герой  України» та двома героями учасниками АТО Бродюком Олександром Васильовичем  та Тимощуком Сергієм Сергієвичем.  Кожен учасник семінару отримав в подарунок книгу С.Старостіної «Ти – герой України».

На завершення своїм досвідом роботи в напрямку національно-патріотичного  виховання студентської молоді поділилася Церклевич Вікторія Сергіївна – проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.

Дякуємо всім учасникам семінару за співпрацю, бажаємо плідної роботи  та наснаги у подальшій діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.