Виставка виробів учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області з нагоди Дня Незалежності України

24 серпня Україна відзначала День незалежності – у 28 раз. З нагоди святкування на центральній площі міста Хмельницького відбулися урочистості та низка різноманітних масових заходів.

Профтехосвіта Хмельницької області презентувала себе у форматі – виставкового містечка, де були представлені вироби учнів декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості. Експозиції вразили перехожих великою кількістю неординарних та традиційних виробів, які здивували всіх різними техніками виконання.

Для любителів смаколиків працювало чотири кафе «Ретро», «Креативний коктель-бар», «Європейське», «Козацька корчма», де можна було придбати різноманітні хлібобулочні вироби, напої, уху та вареники.

Учасники свята  мали змогу сфотографуватися біля фотозон, які змонтували та оформили учні та працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Також за участі учнів та майстрів було проведено цікаві, розвиваючі майстер–класи: вишивка на швейній машинці і вигинання виробів з металу на станку.

             Родзинкою виставкового містечка стало дерево з металу на якому всі охочі мали змогу залишити вітання з Днем Незалежності України, зокрема т.в.о. голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко, голова обласної ради Михайло Загородний побажали миру, злагоди та порозуміння.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.