Обласна сільськогосподарська виставка-ярмарок «Агро-Поділля 2019»

7 вересня у м.Хмельницькому відбулася чергова 32-га агропромислова виставка-ярмарок «Агро Поділля-2019», яка проводилась на недіючому ТСЦ «Поділля», що на Ружичній. Масштабний захід цьогоріч зібрав понад 350 учасників з різних куточків Хмельниччини та навіть з усіх регіонів України та з закордону.
На виставці «Агро-Поділля 2019» демонстрували провідну вітчизняну сільськогосподарську техніку та обладнання. В широкому асортименті гостям та жителям міста представили промислову та продовольчу продукцію, товари бджільництва, харчової та переробної промисловості, органічне виробництво – засоби захисту сільськогосподарських рослин, вироби народних умільців та багато іншого.

Традиційно у виставці брали участь і заклади професійної (професійно-технічної) освіти Хмельницької області. У наметах можна було побачити макети новітнього обладнання та тренажери навчально-практичних центрів, продукцію сільського господарства та випічку ДНЗ «Ярмолинецький агропромисловий центр професійної освіти», Плужненського професійного аграрного ліцею, ДНЗ «Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей», ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти», Вищого професійного училища №36 с.Балин, Грицівського вищого професійного училища №38, Чорноострівського професійного аграрного ліцею, ДНЗ «Лісоводський професійний аграрний ліцей», ДНЗ «Деражнянський центр професійної освіти», ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей».

Завітали на виставку і наші очільники: Володимир Кальніченко – т.в.о. голови Хмельницької обласної державної адміністрації, Михайло Загородний – голова Хмельницької обласної ради та Сергій Лабазюк – депутат Верховної Ради. Відвідуючи намети, вони мали нагоду ознайомитись з досягненнями та здобутками освітян за останній календарний рік.
Також для глядачів було облаштовано велику кількість цікавих фотозон та кафе, де кожний бажаючий зміг поласувати різноманітними смаколиками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.