Відбувся обласний семінар відповідальних за музейну справу, керівників гуртків патріотичного, краєзнавчого, історичного напрямів закладів професійної (професійно-технічної) освіти

На виконання плану роботи Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді на 2019 рік, з метою розвитку та удосконалення музейної справи, реалізації національно-патріотичного виховання у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області, Хмельницьким державним центром естетичного виховання учнівської молоді 7 листопада 2019 року було організовано та проведено  обласний семінар відповідальних за музейну справу, керівників гуртків патріотичного, краєзнавчого, історичного напрямів закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Національно-патріотичне виховання в діяльності музеїв та гуртків».

Цього року семінар відбувся на базі та за участі працівників Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва. Програма семінару була насиченою та цікавою. Захід проходив у формі роботи круглого столу, де учасники бути не лише слухачами, а й брали активну участь у обговорені поставлених завдань та тем.

Привітала учасників семінару Тарчевська Віра Борисівна – заступник директора Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва. Вона підкреслила позитивну сторону проведення заходів спрямованих на удосконалення роботи в напрямку національно-патріотичного виховання та запросила до співпраці.

Відкрила семінар та дала націльні поради і пропозиції під час роботи семінару Григорчук Тетяна Володимирівна – директор Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді.

Міщенко Ірина Григорівна – завідувач відділом періодики соціокультурної роботи Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва, поділилася досвідом роботи з патріотичного виховання Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва. Ковальчук Тетяна Дмитрівна – провідний бібліотекар відділу краєзнавства Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва розповіла про краєзнавство як чинник національно-патріотичного виховання для підростаючого покоління.

Тарчевська Віра Борисівна провела оглядову екскурсію та ознайомила учасників семінару з осучасненою системою роботи бібліотеки.

На завершення учасники семінару взяли участь у автограф-презентації  книги пам’яті Героїв  Антитерористичної Операції та Операції Об’єднаних Сил із Хмельниччини «Увійшли у безсмертя…» (частина ІІ) у Хмельницькому кооперативному  торгівельно-економічному  інституті, де учасники заходу мали нагоду зустрітися і поспілкуватися з автором книги С.Старостіною та отримати  книгу для бібліотек  закладів професійної (професійно-технічної)  освіти в подарунок.

Дякуємо всім учасникам семінару за співпрацю, бажаємо плідної роботи  та наснаги у подальшій діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.