Учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти області відвідали дитячий будинок Хмельницької обласної ради

Серед  учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області є особлива щорічна акція: вже дев’ять  років поспіль, напередодні Дня Святого Миколая,  відвідувати дитячі будинків області з гостинцями.

З добром і любов’ю: учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, відвідали дитячий будинок Хмельницької обласної ради.

Цьогоріч, усі подарунка були адресними, та придбані конкретно під замовлення кожної дитини, яке благодійники піддивились у листах до Святого Миколая. Діти безмежно  раділи  здійсненим мріям. І найкращою вдячністю були їхні посмішки та обійми.

Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді висловлює  подяку всім, хто був небайдужим та долучився до організації поїздки в дитячий будинок.

Волонтери закладів професійної освіти  закликають усіх небайдужих брати участь у подібних заходах і разом робити світ добрішим.

Важливо не забувати про такі, особливі,  місця і знаходити час, аби поділитися своєю увагою з тими, хто її дійсно потребує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.