Відбувся дистанційно обласний семінар відповідальних за музейну справу працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Хмельницьким державним центром естетичного виховання учнівської молоді, з метою розвитку музейної справи у закладах професійної  (професійно-технічної) освіти  та поширення музейної педагогіки у вихованні сучасної молоді, 26 листопада  2020 року проведено обласний семінар відповідальних за музейну справу «Актуальність музейної педагогіки у вихованні сучасної молоді».

Учасники семінару  працювали  дистанційно на  платформі Zoom. Привітала учасників семінару та коротко повідомила про стан музейної справи у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області  Григорчук Тетяна Володимирівна – директор Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді.

Про  музейну педагогіку у вихованні сучасної молоді розповів Крук Станіслав Леонідович – президент Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації гуманної педагогіки, кандидат педагогічних наук, доцент.

 Питання організації  музейної роботи з молоддю висвітлила Смолій Тетяна Володимирівна – заступник директора Хмельницького обласного краєзнавчого музею.

На завершення своїм досвідом поділилися Лісовська Євгенія Вацлавівна – представник Плужненського професійного аграрного ліцею, яка  розповіла про впровадження новітніх форм роботи у освітньо-виховному процесі музейної справи і запропонувала для перегляду відеороботи, які було підготовлено  під час карантинних обмежень та дистанційної форми роботи (посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=pumxIcTtrd0&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/100017627381327/videos/744283922835847/

https://www.youtube.com/watch?v=KbYHxXuCYCM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3TS1UeD1hyipU0gT6ppmnbQcBvOpNQDejo2Apnl90p1zK3xN8VC7ySExM ).

Дякуємо всім учасникам семінару за співпрацю, бажаємо наснаги у подальшій діяльності та міцного здоров’я !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.