ХХІV Міжнародний конкурс шкільних медіа

Міжнародний конкурс шкільних медіа – найбільше свято шкільного друку в Україні. Організаторами заходу є Національна спілка журналістів України, Національна академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси та телебачення.

Щороку в Миколаєві збираються сотні кращих юнкорів та керівників юнкорівських груп з різних куточків України та інших країн для того, щоб відвідати майстер-класи видатних журналістів, поспілкуватися один з одним, перейняти досвід кращих шкільних редакцій та відзначити переможців Міжнародного конкурсу шкільних медіа. І хоча в цьому році, у зв’язку з карантином, оголошення переможців та нагородження відбулося в онлайн форматі – це не зменшило радість юнкорів від отриманих перемог та спілкування як один з одним, так і з експертами, які взяли участь у заході.

За підсумками обласного конкурсу молодіжних газет «Нова преса» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, кращі роботи переможців конкурсу надіслано на ХХІV Міжнародний конкурс шкільних медіа у місто Миколаїв. Серед них 4 газети.

У номінації «Краща стінна газета»:

  • стінна газета «Юнацькі обрії», Державного навчального закладу «Подільський центр професійно-технічної освіти»;

У номінації «Краща друкована газета»:

  • газета «Крила», Плужненського професійного аграрного ліцею;

У номінації «Краща електронна газета»:

  • інформаційно-методичний часопис «Час молоді», Державного навчального закладу «Вище професійне училище № 11 м. Хмельницького»;

покликання на електронну газету: https://www.flipsnack.com/vpu11khm/2021-ciabmii1ci.html

  • газета «25 плюс», Вищого професійного училища № 25 м. Хмельницького.

покликання на електронну газету: http://vpu25.km.ua/pdf/gazeta/81.pdf

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.