Завершено благодійну акцію «Миколай про тебе пам’ятає!»

Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді відповідно до плану роботи Хмельницької обласної ради учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти провів благодійну акцію «Миколай про тебе пам’ятає!».

Для участі в акції здобувачі освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти приділили максимальну увагу для учнівської молоді своїх навчальних закладів з малозабезпечених сімей та сиріт.

Наприклад, у Вищому професійному училищі № 25, м. Хмельницького загін учнівського самоврядування організував подарункові посилки для військових у зоні ООС та відправив у 25-й окремий мотопіхотний батальйон «Київська Русь».

У Грицівському вищому училищі № 38 зібрані кошти та подарунки волонтери навчального закладу подарували Дубінчук Ірині, важкохворій 8-річній дівчинці.

У Вищому професійному училищі № 36 с. Балин голова учнівського самоврядування відвідав Солобковецьку школу інтернат де діти отримали кондитерські вироби.

Вище художнє професійне училище № 19 смт. Гриців інформує, що в рамках проведення благодійної акції «Миколай про тебе пам’ятає» представники учнівського самоврядування (майбутні оформлювачі вітрин, приміщень та будівель, дизайнери) виготовили еко-іграшки для новорічних ялинок, різдвяні вінки та інший декор з природних матеріалів та подарували їх Грицівській селищній бібліотеці, Шепетівському районному інклюзивно-ресурсному центру, а також громадській організації «Асоціація Відродження Грицева», які працюють з дітьми різних категорій, в тому числі із малозабезпечених, багатодітних сімей, дітьми з інвалідністю тощо. ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» повідомляє, що в рамках благодійної акції «Миколай про тебе пам’ятає!»: підготовлено подарунки для дітей-переселенців та дітей, батьки яких захищають країну на Сході та беруть участь в зоні ООС: надано перукарські послуги вихованцям Дитячого будинку Хмельницької обласної ради та підготували обереги та смаколики для воїнів в зоні ООС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.