Ансамбль сучасного танцю, керівник Штепа Іванна

Ансамбль сучасного танцю Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді створений 2017 році.

Керівник ансамблю – Штепа Іванна Володимирівна. Метою занять гуртка є прилучення вихованців до мистецтва хореографії, розвиток їх художнього смаку, потреб та інтересів, створення умов для реалізації їх здібностей.

Головним завданням є формування у учнів танцювальних знань, вмінь і навичок на основі оволодіння і засвоєння програмного матеріалу. Використовуючи різнобіччя і доступні рухи класичного, народного елемента сучасного танцю, створюється танцювальний репертуар, який має на меті виховання особистості школярів їх гуманного ставлення до людей, формування в них гуманного естетичного почуття.

Завдання курсу:

– засвоєння основ музичного руху;

– засвоєння класичного танцю;

– засвоєння основ народно-сценічного танцю;

– засвоєння масово-популярних форм сучасної хореографії.

Програмовий матеріал дає можливість залучити високохудожню музику класичну, народну, сучасну. В процесі постановчої роботи, репетицій дії прилучаються до спільної творчості, в них розвивається художньо уява, асоціативна пам’ять, творчі здібності, а також учні засвоюють музично-танцювальну природу мистецтва, вміння передавати музику і зміст образу рухами.

Програма також передбачає концерти-звіти перед батьками і громадськістю, учнями загальноосвітніх шкіл, ЗПУ, відкриті уроки, участь у концертах в обласних та Всеукраїнських фестивалях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.