Челендж «Це наша Україна» серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти області

В рамках заходів марафону мистецьких ініціатив «Голос миру» здобувачі освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти долучитися до челенджу «Це наша Україна» в соціальних мережах

Учасники створювали патріотичні відео оформлені музичною композицією чи змістовним текстом до 5 хвилин та позначали #ценашаUA, запропонувавши повторити завдання своїм друзям із соціальної мережі та відмітивши їх у дописі.

Зважаючи на ситуацію, яка склалася у нашій країні та на обставини, в яких змушене розвиватися українське суспільство, здобувачі освіти та працівники ЗП(ПТ)О взяли активну участь у челенджі «Це наша Україна».  У своїх роботах учасники показали свою небайдужість та любов до України, вони стали закликом для українців та  викликом для окупантів!

Сьогодні настав час поповнювати саме інформаційну оборону. Дорослі та молодь стали однією командою, адже кожен з нас є учасником, свідком, репортером, оператором, фотографом, журналістом, блогером, живучи та розвиваючись в країні, де введено та діє військовий стан. Це ще більше єднає нас як народ вільний та нескорений. А разом – ми потужна сила!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.