Стартував волонтерський проєкт “Еко-клін”серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Цьогоріч в рамках Міжнародної ініціативи «Let’s Do it, World» серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О проводиться волонтерський проєкт Еко-клін на захист природи. Саме цієї весни  прибирання території має  особливе значення. Адже, поки наша армія очищає державу від окупантів, ми маємо прибрати все брудне з наших вулиць, домівок, забруднених територій. Бо Великдень важливо зустріти в чистоті!

Волонтерський проєкт Еко-клін передбачає організувати з 12 квітня до 16 травня 2022 року групи здобувачів освіти по прибиранню території навчального закладу, парків, скверів, забрудненої території прилеглої до узбережжя, військових кладовищ, братських та одиноких могил, меморіальних комплексів, скульптурних та архітектурних споруд, тощо.

 Відзнятий матеріал та фото надсилати до 20 травня 2022 на e-mail ХДЦЕВУМ: xdcevym@i.ua або висвітлювати у соціальній спільноті фейсбук за посиланням https://www.facebook.com/groups/453114775070264, позначивши #Еко_клінUA, де працівниками Центру буде схвалено матеріал для публікації.

Спільна праця об’єднує та налаштовує на перемогу! Все буде Україна!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.