Відзначення Дня Європи серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О області

День Європи святкується в Україні у третю суботу травня. Цьогоріч Дні Європи в Україні особливі – ми зустрічаємо їх в умовах війни, в якій український народ героїчно відстоює демократію, свободу, історію, культуру, людські життя та мрії усієї прогресивної Європи.

Тому відповідно до плану роботи Хмельницької обласної ради учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О впродовж 9-20 травня  у 14 навчальних закладах проведено ряд інформаційно-просвітницьких заходів,  присвячених Дню Європи.

Говорили про роль кожного українця у формуванні сучасної європейської України. Проводилися заходи у різних формах: книжкові виставки, тематичні онлайн уроки та інтерактивні ігри, також був поставлений танець у виконанні хореографічного гуртка «Арабеск» до Дня Європи, відбувалися віртуальні подорожі «В Європу – з Україною у серці», здобувачі освіти ЗП(ПТ)О, які вимушено перебувають у країнах Європи знімали відеоролики та ділилися інформацією зі своїми однолітками.

В умовах сьогодення подібні заходи є надзвичайно важливими та актуальними, адже лише наслідуючи європейські цінності ми можемо будувати сильну, демократичну, незалежну та впевнену в завтрашньому дні державу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.