21 ВЕРЕСНЯ У ВСЬОМУ СВІТІ ВІДЗНАЧАЮТЬ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ

Підтверджуючи відданість України ідеалам миру та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН, згідно з Указом Президента України із 2002 року в Україні установлено День миру, який відзначається щорічно 21 вересня – у Міжнародний день миру.
Мир – головна цінність для будь-якої людини. Захищати його ідеали, зміцнювати дружні відносини між державами, спільними зусиллями працювати для досягнення миру в усьому світі – основні принципи, якими керувалася ООН, заснувавши це свято.
На сьогодні для нашої держави це свято є особливо значимим. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій в Україні, про повернення в домівки рідних, близьких та друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє наших дітей.
Бажання миру в Україні – це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі, триває боротьба на землях нашої країни. І найвищу цінність миру, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення і розвитку країни.
Хай буде мир на всій землі та в нашій Україні!
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.