Гурток естрадного співу, керівник Світлана Юрчук

Вокальний гурток заснований у 2010 році. Працює на базі Хмельницького професійного ліцею електроніки.

Керівник гуртка – Юрчук Світлана Володимирівна, методист вищої категорії Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді.

Для обдарованих учнів, які не мають змоги отримати професійну музичну освіту, заняття у вокальному гуртку, який має на меті не лише заняття вокалом, а й виховання гармонійно розвинутої особистості, розширення музичного світогляду, дає змогу само реалізуватися, виховувати естетичні відчуття і смаки. Це ще один крок вкладення у гармонію життя і розгадки таємниці людської душі.

Вокальне мистецтво сприяє розвитку: музичного слуху, музичної пам’яті, вокальних навичок, відчуття ритму, гнучкості голосу, дихання. Координує слух та голос, формує музичне мислення.

Вокальний гурток заснований на принципах активної творчої діяльності. Має на меті знайомство з кращими зразками вокальних творів різноманітними за характером, змістом.

Розвиває вміння аналізувати літературний текст, музичні особливості, вміння вибрати стиль виконання власних пісень. Виконання пісень у складі дуету, тріо, групою виховувати рухи для танцювального супроводження пісні.

Учні гуртка є переможцями та дипломантами Всеукраїнських та обласних конкурсів художньої самодіяльності на період з 2012 року і до сьогодні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.