Гурток “Медіа культура”, керівник Маріна Гузак

Гурток «Медіа культура» заснований у 2013 році. З 2021 року працює на базі Вищого професійного училища №4, м. Хмельницького.

Керівник гуртка – Гузак Маріна Станіславівна, педагог-організатор Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді.

Мета роботи гуртка: формування естетичних смаків, розвиток аналітичних і творчих здібностей, критичного мислення учнів у процесі опанування знань і практичних умінь у царині сучасної медіа культури.

Завдання гуртка: ознайомити учнів із специфікою та особливостями функціонування в соціумі сучасних засобів масової інформації і комунікації – друкованих видань, преси, фотографії, звукозапису, радіо, кінематографу, телебачення, відео, комп’ютерних технологій, зокрема ІНТЕРНЕТ; стимулювати використання отриманих знань і вмінь у навчально-пізнавальній, зокрема художній, діяльності, а також під час змістовного й естетично забарвленого дозвілля; сприяти професійній орієнтації учнів у розмаїтті сучасних професій, пов’язаних із індустрією ЗМІ.

Також, завданнями гуртка є формування у учнів соціальної компетентності, а саме: розвиток трудової культури, моральних якостей, громадської позиції, виховання поваги до праці, позитивних якостей емоційно-вольової сфери (самостійність, наполегливість, працелюбність, доброзичливість, товариськість тощо) а також розвиток уміння працювати в колективі, охайності й старанності в роботі.

Гуртківці активно приймають участь в усіх масових заходах Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді: у концертах, оглядах, конкурсах, виставках.

Контактний телефон: 0678681369

Гузак Маріна Станіславівна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.