Педагогічні працівники ХДЦЕВУМ мали можливість стати учасниками щорічної міжнародної конференції Let’s Do It World (https://www.letsdoitconference.org/), яка в 2023 році проходить під девізом «Втілення єдності»

Це глобальне зібрання проходило в Таліні, столиці Естонії, з 26-29 січня 2023 року і зібрало всю спільноту LDIW: керівників країн і членів команд, які борються за стійкий екологічно безпечний розвиток на всіх континентах.

Учасників конференції привітав – Alar Karis, The President of Estonian Republic.

Виступаючі доступно та переконливо ділилися своїм досвідом та спостереженнями в сфері екологічного здоров’я планети.

Однією з важливих для нас екологічних тем, на яку виступила Хольгер Холланд, регіональний директор LDIW в Європі, була «Всесвітній день прибирання 2023», адже саме до цієї всесвітньої акції щорічно долучаються учнівські активи та волонтерські загони ЗП(ПТ)О.

Також під час конференції було організовано workshops щодо шляхів вирішення екологічних питань.

Всі учасники конференції разом притримувалися ведення єдиної місії: побудувати безвідходний світ, в якому держава, підприємства та окремі обличчя несуть колективну відповідальність за розробку, пропозицію та використання продуктів та послуг, які є безвідходними. Ця конференція була розрахована на досвід і об’єднувала до 200 учасників, щоб уявити та спільно створити майбутнє.

Дякуємо організаторам за сучасний підхід та позитивні враження!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.