24.02.2022 – 24.02.2023

Минув рік… Рік, який наголосив про те, що війна триває, а українці захищають свою землю, культуру, традиції, свою віру.
Це був рік, коли Синьо-жовті кольори огорнули земну кулю. Рік – України, яка здивувала весь світ, показавши, що ми нація НЕСКОРЕНИХ – мужній народ, який веде світ у боротьбі за демократію, адже єдність українців з оборонними силами країни стала перепоною для окупантів. Протистояння стало кроком до перемоги, де потужною зброєю є наші дух і свідомість, божа мудрість, відвага і хоробрість, чесноти, які надихають нас робити добрі справи.
Сьогодні у кожного українця свій фронт і своя місія. Всі ЗП(ПТ)О не покладаючи рук працювали і працюють задля перемоги країни: підтримуючи переселенців у важкий час – забезпечуючи їх життєво необхідними речами, підтримуючи оборонні сили України – забезпечуючи рядом засобів для покращення прифронтових та фронтових умов.
Ніколи не забували про підняття морального духу – писали вірші, співали пісні, займалися благодійними акціями, дарували обереги, малювали патріотичні малюнки та писали листівки, які наповнювали своєю любов’ю та вірою у майбутнє, об’єднувалися у спортивних змаганнях та марафонах на благо миру та розвитку. Навчалися задля розбудови нашої держави та майбутнього кожного українця.
Щодня дякували українським ВОЇНАМ! Дякували за кожен світанок і кожен вечір. Дякували їм за їхню незламність та мужність, сміливість та стійкість. ДЯКУЄМО І СЬОГОДНІ!
Цей рік навчив українців поваги, шани і вдячності. Україна сильна людьми, які вірять Збройним силам України, вірять у перемогу України!
24.02.2022 – 24.02.2023 – рік, який змінив нас, але не зламав! РІК НЕЗЛАМНОЇ КРАЇНИ!
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.