Благодійна акція «З теплом у серці» серед здобувачів освіти та працівників ЗП(ПТ)О області на підтримку ЗСУ

Відповідно до плану роботи Хмельницької обласної ради учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді впродовж лютого 2023 року провів благодійну акцію «З теплом у серці» серед здобувачів освіти та працівників ЗП(ПТ)О області на підтримку ЗСУ.

Акція передбачала виготовлення солодкої продукції (печиво, пряники, слойки, кекси) здобувачами освіти та працівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти області. Виготовлені вироби доставлено волонтерським організаціям, які допомагають бійцям в зоні бойових дій.

В благодійній акції взяли участь здобувачі освіти та працівники з 23 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Здобувачі освіти та працівники Державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей» виготовили пряники та передали у військовий шпиталь м. Старокостянтинів.

Здобувачі освіти та працівники Вищого професійного училища № 4 м. Хмельницького через заступницю голови комітету Троцишину Ларису Вікторівну БО «Комітет боротьби з корупцією в державних та правоохоронних органах влади України» передали бійцям ЗСУ на Донецький та Херсонський напрямок солодощі та листівки зі словами вдячності.

Здобувачі освіти Державного навчального закладу «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей» разом зі своїми наставниками долучилися до акції «З теплом у серці». Солодка випічка поїхала на Херсонський напрямок.

Здобувачі освіти та працівники Хмельницького професійного ліцею, Державного навчального закладу «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» та Хмельницького професійного ліцею електроніки виготовили солодку продукцію на підтримку ЗСУ. Виготовлені вироби передано БФ «Армія SOS Хмельницький» для наших героїв ЗСУ в зоні бойових дій.

Здобувачі освіти та працівники Державного навчального закладу «Вище професійне училище № 11 м. Хмельницького» передали солодощі волонтерам БФ «Волонтери Поділля», які передали їх бійцям у зону бойових дій.

Здобувачі освіти та працівники Вищого художнього професійного училища №19 смт. Гриців Шепетівський район Хмельницька область виготовили різні солодощі, напекли медових пряників. До формування передачі активно долучилися майстри місцевої випічки — Володимир та Ольга Слісаруки. Додатково ящик теплої продукції доставлено Новою Поштою в Донецьку область.

Здобувачі освіти Шепетівського професійного ліцею та заступниця директора з виховної роботи Алла Дзюба організували та зібрали смаколики та шкарпетки.

Волонтерами Нетішинського професійного ліцею виготовлено солодку продукцію та передано до волонтерської організації «Жіночий батальон». Також волонтерами загону «Вогонь сердець», організовано та проведено збір коштів на закупку теплих речей захисникам. Кошти було передано волонтерській організації «Птахи Перемоги».

ГО Вищого професійного училища №25 м. Хмельницького «Успішна молодь Поділля» разом з волонтерським загоном учнівського самоврядування «Милосердя» передали солодощі захисникам у м. Краматорськ (36 бригада морської піхоти та підрозділ артилерії).

Здобувачі освіти Державного навчального закладу «Подільський центр професійно-технічної освіти» власноруч виготовили для наших мужніх воїнів пиріжки, тістечка, рогалики, які повезли на “0” місцеві волонтери.

Здобувачами освіти та працівниками Державного навчального закладу «Ярмолинецький агропромисловий центр професійної освіти» Територіальне відокремлене спеціалізоване відділення с. Говори були виготовлені кондитерські вироби: кекси, печиво-хмиз, трубочки з кремом. Виготовлену продукцію надіслали на Херсонщину, бійцям роти РВП 86 батальйону.

В Плужненському професійному аграрному ліцеї виготовляли солодку продукцію воїнам, які боронять незалежність та територіальну цілісність нашої країни. Зусиллями колективу, радою учнівського самоврядування, волонтерським загоном ліцею та небайдужими жителями м. Ізяслав, с. Хотень Перший та с. Плужне зібрано продукти та гроші для виготовлення солодкої продукції. Навчальний заклад постійно співпрацює з благодійними організаціями району, які підтримують воїнів духовно і матеріально. Виготовлене власноруч печиво передано одному із керівників волонтерського руху Ізяславського району – Благочинному Ізяславської православної церкви України Київського патріархату Митрофорному протоієрею Володимиру Дмитровичу Ковальчуку, який постійно здійснює поїздки в зону бойових дій з волонтерськими місіями.

Здобувачами освіти та працівниками Державного навчального закладу «Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей» виготовлено солодку продукцію та відправлено через БФ «Допомога військовослужбовцям Теофіпольщини» (координатор Томчук Наталія) та відправлена для наших земляків-захисників, які зараз знаходяться у найгарячіших точках запеклих протистоянь.

Здобувачами освіти та працівниками Державного навчального закладу «Полонський агропромисловий центр професійної освіти» зібрано кошти, виготовлено солодощі (50 кг) та надіслано захисникам України та передані волонтерській організації.

Учнівське самоврядування Вищого професійного училища № 36 с. Балин Хмельницької області разом із здобувачами освіти групи ТУ–1, випекли кондитерські вироби, закупили теплі речі, білизну, виготовили окопні свічки та мотанки і передали військовим на зустрічі, яку організували до річниці Небесної сотні.

Здобувачами освіти Грицівського вищого професійного училища №38 випечено смаколики, закуплено теплі речі та передано нашим воїнам в зоні бойових дій. Також закуплено військову форму для здобувача освіти Грицівського вищого професійного училища №38, який був мобілізований до лав української армії.

Працівники та здобувачі освіти Чорноострівський професійний аграрний ліцей вже не один місяць працюють, як єдиний механізм, допомагаючи Збройним Силам України. Було зібрано продукти харчування та відправлено в зону бойових дій. Надано матеріальну допомогу для комплектування автомобіля нашому воїну.

Здобувачі освіти та працівники Державного навчального закладу «Лісоводський професійний аграрний ліцей» випікали солодощі, писали листівки-подяки і малювали малюнки «З любов’ю у серці».

Учнівська молодь Державного навчального закладу «Деражнянський центр професійної освіти» виготовили домашню випічку – пироги з горохом, яблуками, халвою. Продукцію передали 10.02.2023 року представникам відокремленого підрозділу-філії «Захист об’єднання волонтерів» Мирославі Дидовій та Людмилі Залізко.

Здобувачами освіти та працівниками Державного професійно-технічного навчального закладу «Славутський професійний ліцей» зібрано солодощі, чай, каву, виготовлено власноруч солодку продукцію (пряник імбирний, рогалики, пісочне печиво, пиріжки) та передано волонтерській організації.

Кожен смаколик готувався з великою любов`ю та безмежною вдячністю нашим захисникам та захисницям. Здобувачі освіти зізналися, що ще ніколи так не старалися, адже випікали не просто печиво, а випікали – любов.

Допомагаємо ЗСУ та разом наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ.

Все буде УКРАЇНА!

#з_теплом_у_серці_UA

До вашої уваги підсумкова відеопрезентація, як результат спільної роботи

https://www.youtube.com/watch?v=alpAcGRih28

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.