ВІДКРИТТЯ ІНСТАЛЯЦІЇ ДОШКИ “ГЕРОЯМ НАЦІЇ – ЧЕСТЬ!” ТА ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВІРТУАЛЬНОГО АЛЬБОМУ ПРО ОСВІТЯН ХМЕЛЬНИЧЧИНИ – ЗАХИСНИКІВ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ЦІЛІСНОСТІ УКРАЇНИ “ГЕРОЯМ НАЦІЇ – ЧЕСТЬ!”

За ініціативи Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді, 15 травня 2023 року, в рамках проведення заходів до тижня професійної освіти в Україні, віббулося відкриття інсталяції дошки “Героям нації – честь!”.

Працівники та здобувачі освіти Вищого професійного училища №25, м.Хмельницького виготовили та дизайнували інсталяцію дошки, де розміщений кюаркод, як покликання на віртуальний альбом про освітян Хмельниччини – захисників територіальної цілісності України «Героям нації – Честь!». Над комплектуванням і створенням альбому працювали співробітники Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді.

Сьогоднішнє відкриття інсталяції дошки і презентація віртуального альбому не є завершеною подією. Нажаль, ми ще знаходимося у стані війни і боротьби. Альбом буде продовжувати поповнюватися матеріалами про Героїв сучасності, творців новітньої історії.

Дякуємо воїнам за їхню незламність та мужність, сміливість та стійкість.

Українській державі – слава!

Героям нації – честь!

https://www.youtube.com/watch?v=S8XMvZgrRaw

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.