Інформаційно-просвітницькі заходи, присвячені Дню Європи в Україні

Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді інформує, що відповідно до плану роботи Хмельницької обласної ради учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти спільно з лідерами ХОРУС, з 10 травня по 19 травня 2023 року, у 23-ох ЗП(ПТ)О області проведено ряд інформаційно-просвітницьких заходів, присвячених Дню Європи в Україні.

У Хмельницькому професійному ліцеї електроніки для здобувачів освіти відбувся круглий стіл та книжкова виставка присвячені Дню Європи, а також віртуальна екскурсія «Найкрасивіші та найцікавіші міста Європи».

У Вищому професійному училищі №4 м.Хмельницького організовано перегляд відеороликів щодо порівняння професійних сфер життя в Європі та Україні, можливості продовжити навчання у країнах ЄС, проведено пізнавальну вікторину з подальшим врученням подарунків та оформлено книжкову виставку «Україна – європейська держава» в бібліотеці училища.

У Державному навчальному закладі «Подільський центр професійно-технічної освіти» проведена виховна година «Європа – наш спільний дім».

У Державному навчальному закладі «Вище професійне училище №11 м. Хмельницького» було організовано тиждень «Вікно в Європу», в рамках якого було проведено відкриту виховну годину на тему «Крокуємо у Європу з Україною в серці», створено відеоролик «Вікно в Європу», проведено конкурс творчих плакатів «Основні віхи євроінтеграції», інтерактивну гру «Подорож країнами Євросоюзу», бібліовояж «Дізнайся про Європу більше», конкурс творчих плакатів «Євроінтеграція – шлях у майбутнє».

У Вищому професійному училищі №36 с.Балин Хмельницької області оформлено книжкову виставку «Ми для Європи – Європа для нас…», проведено бесіду «Відкрий для себе Європу». Викладачами іноземних мов проведено інформаційні панорамні круглі столи, тематичні уроки «Вікно у світ європейської культури», «Україна – це Європа».

У Шепетівському професійному ліцеї проведено тематичний урок «Сто метрів до Європи» та презентацію віртуальної виставки до Дня Європи.

В Державному навчальному закладі «Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей» проведено засідання круглого столу «Цікаві факти про Європейський Союз», гру-конкурс «Галопом по Європі», віртуальну екскурсію «ПроГУГЛянка по Європі», виховний захід «Європа – спільний дім», вікторину «Вікно у світ європейської культури», «Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти». Пройшли засідання дискусійних клубів «Чим Україна може надихнути та збагатити Європу?», «Що для мене означає бути громадянином європейської держави?», організовано фотовиставку «Така далека і близька Європа». У бібліотеці ліцею оформлено книжкову виставку та інформаційну літературу: «Україна – країна європейських цінностей», «У книжок немає кордонів».

У Державному професійно-технічному навчальному закладі «Славутський професійний ліцей» проведено тренінгове заняття «Європейська свідомість», тематичну зустріч «Ми пізнаємо Європу» та інформаційну годину «Галопом по Європі».

У Державному закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей» відбулося засідання круглого столу на тему «Україна – Європейський вибір», у ході якого здобувачі освіти переглянули відеофільм «Подорож до Європи», оформлено виставку книг та проведено тематичний урок «День Європи».

У Вищому професійному училищі №25 м.Хмельницького проведено годину спілкування «Далека і близька Європа». Здобувачі освіти взяли участь у брейн-рингу «Вивчай Європу – змінюй Україну».

У Державному навчальному закладі «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей» проведено виховні години «Подорожуємо Європою», переглянуто відеоролики «Професійна освіта у Європі», організовано тематичну виставку «Україна – держава європейська» та проведено інформаційно-виховну бесіду на тему «В дружньому колі європейських країн».

У Державному професійно-технічному навчальному закладі «Красилівський професійний ліцей» проведено круглий стіл «Україна – це Європа!».

У Хмельницькому професійному ліцеї проведено виховну годину «Історія створення Європейського Союзу».

У Нетішинському професійному ліцеї проведено позакласний захід «В Європу – з Україною в серці».

В Державному навчальному закладі «Деражнянський центр професійної освіти» проведено бесіду з елементами дискусії «Україна на шляху до ЄС», онлайн-гру «Столиці країн Європи», книжкову виставку «Україна – це Європа».

Колектив Плужненського професійного аграрного ліцею приєднався до святкування, організувавши фото-флешмоб «Україна – це Європа».

Кожен з нас – майбутнє України. Тому своїми знаннями, працею та здобутками підносимо її культуру, своїми досягненнями славимо та впевнено крокуємо до ЄВРОПИ!

Учнівська молодь – за європейський вектор розвитку інтеграції держави. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейськи, у нас спільні ідеали. Наразі, країни, які були сусідами, стали для нас насправді близькими друзями, помічниками та для багатьох – прихистком та порятунком.

Європа – наш сильний дім,

Європа – колиска усіх країн!

Шляхом єдиним, прямуй до мети,

Європа – це дім, де живемо я і ти!

#день_європи_UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.