Акція з озеленення територій «Грін Спейс» в рамках Всеукраїнської акції з корпоративної посадки дерев та благоустрою «Не забудь»

Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді інформує, що відповідно до плану роботи Хмельницької обласної ради учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти, з 19 квітня по 26 травня 2023 року, у 21-ому ЗП(ПТ)О області проведено акцію з озеленення територій «Грін Спейс» в рамках Всеукраїнської акції з корпоративної посадки дерев та благоустрою «Не забудь».

Традиційно кожного року випускники Державного навчального закладу «Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей» висаджують молоді деревця, формуючи Алею випускників, щоб залишити маленьку згадку про себе наступним поколінням.

Здобувачі освіти та працівники Вищого професійного училища №25 м.Хмельницького взяли участь у прибиранні території навчального закладу: позбирали сміття, поприбрали територію від минулорічного опалого листя, посадили зелені кущі.

Лідери учнівського самоврядування Шепетівського професійного ліцею прийняли рішення про озеленення та благоустрій рідного подвір’я, яке є візитною карткою навчалбного закладу. Вже висаджено близько 50 кущів троянд.

Здобувачі освіти та працівники Державного навчального закладу «Полонський агропромисловий центр професійної освіти» долучилися до прибирання прилеглих територій навчальних корпусів, гуртожитку, насадження квітів та озеленення.

Здобувачами освіти Чорноострівського професійного аграрного ліцею висаджено 11 саджанців фруктових дерев.

У Державному навчальному закладі «Вище професійне училище №11 м.Хмельницького» здійснено санітарне прибирання прилеглої території, впорядковано живий паркан на прилеглій території закладу, висаджено квіти на клумбах, впорядковано територію для висадження дерев на Алеї Героїв-випускників нашого закладу, Героїв російсько-української війни, висаджено на Алеї Героїв 16 дерев (декоративних туй), висаджено на прилеглій території 35 хвойних дерев.

Учнівський та педагогічний колектив Державного навчального закладу «Деражнянський центр професійної освіти», в рамках акції, здійснив низку заходів: майстер-клас з плетіння кашпо (декоративний контейнер для горщика з рослиною); висадження квітів та рослин у грунт; облаштування місць відпочинку на території Центру (монтаж лавочок); упорядкування клумб; загальноліцейний суботник з благоустрою.

Здобувачі освіти та працівники Державного навчального закладу «Подільський центр професійно-технічної освіти» організували санітарне прибирання територій навчального закладу: скошування трави; підрізання кущів та дерев; висадження саджанців дерев; впорядкування квітників та висадження квітів; облаштування спортивних майданчиків, волейбольних та футбольних площадок.

Активом учнівського самоврядування, висадили дерева навколо території Вищого професійного училища № 36 с.Балин.

У Державному професійно-технічному навчальному закладі «Славутський професійний ліцей» проведено благоустрій прилеглої території, корпоративну посадку дерев та кущів, створення нових клумб.

У Державному навчальному закладі «Лісоводський професійний аграрний ліцей» започаткували Алею пам’яті – висадили кущі калини в знак пам’яті про колишніх випускників навчального закладу, які загинули у російсько-Українській війні.

 

Кожна людина хоче лишити слід на цій землі.

Прекрасно, якщо цей слід про життя.

https://www.youtube.com/watch?v=_Wkq3oBEVuo

#грін_спейс_ХОРУС_UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.