Зліт Хмельницької обласної ради учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти

06 листопада 2023 року на базі ВПУ №25 м.Хмельницького відбувся зліт лідерів учнівського самоврядування та ІІ тур виборів президента Ради учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельницької області.

Організатори заходів зльоту ХОРУС ЗП(ПТ)О: Департамент освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації; Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді та ВПУ№25 м.Хмельницького.

З вітальним словом до учасників зльоту звернулася директорка Департаменту освіти та науки обласної державної адміністрації Басюк Дарія Іванівна і побажала успіху молодому поколінню від якого залежить майбутнє України.

Зліт відбувався в одноденному форматі, де лідерам, з 21 закладу професійної (професійно-технічної) освіти, необхідно було погодити та вирішити низку важливих питань для ефективного розвитку роботи Ради протягом 2023-2024 навчального року, узгодити спільний план дій та окреслити перспективи на майбутнє, презентувати власні агітаційні програми кандидатів у президенти. В ході зльоту директор Загіка О.О та учнівський актив самоврядування закладу представили освітній кластер ВПУ№25 м. Хмельницького. Президентка ХОРУС ЗП(ПТ)О Потійчук Маргарити прозвітувала про роботу Ради за 2022-2023 навчальний рік.

У секційній роботі лідерів були проведенні  тренінги та ділові ігри за участі засновника консультативно-тренінгового центру психології, психолога-консультанта, коуча, арт-терапевта – Альони Мартиненко, та спікера, практика, автора навчальних курсів про лідерство – Олексія Єленкова.

Прокачавши свої лідерські якості, згодом  провели –  ІІ тур виборів президента ХОРС ЗП(ПТ)О та оновлення складу Ради. ІІ тур пройшов у формі  конструктивного діалогу, представлення агітаційних програм кандидатів ХОРУС ЗП(ПТ)О та голосування. Отже, за результатами голосування президентом ХОРУС ЗП(ПТ)О обрано – Потійчук Маргариту, здобувачку освіти Вищого професійного училища № 25 м. Хмельницького, першим заступником президента Ради обрано – Мирославу Весну, здобувачка освіти Вищого професійного ліцею; заступником президента Ради обрано – Матевощука Володимира, здобувача освіти ВХПУ№19 смт. Гриців, секретарем Ради стала – Стаднійчук Тетяна, здобувачка освіти, ВПУ№38 смт. Гриців.

Задля розширення кругозору лідерів учнівського самоврядування щодо актуальних питань було організовано екскурсію у “Гуфі- центр” (навчальний центр поводження з відходами).

Паралельно з секцією лідерів працювала секція педагогів, де спікерами заходу були проведенні тренінги та ділові ігри з психологічної підтримки та розвитку ефективних лідерських якостей в умовах сучасності.

Дякуємо всім за плідну працю та бажаємо успіхів в реалізації поставлених завдань.

З такою молоддю –  все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.