Проведено Всеукраїнську акцію “16 днів проти насильства”

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, до людей з обмеженими можливостями, проблем ВІЛ/СНІДу, проблем корупції та протидії торгівлі людьми.

Усі заклади професійної (професійно – технічної) освіти області долучилися до кампанії та провели заходи, які розкрили вище названі теми.

На запит та поширення інформації у суспільстві лідери учнівського самоврядування, привернули увагу до існуючих проблем за допомогою висвітлення даних тем через хештег у соцмережах.

Також у ЗП(ПТ)О провели виховні години із закликом проти насильства, брифінги, тренінги, бесіди-попередження, години-міркування, вікторини, круглі столи, анкетування, акції «Біла стрічка», «Червона стрічка», заходи превентивно-роз’яснювального характеру, відбулися зустрічі з юристами, тематичні виставки та пізнавальні ігри, переглянули та обговорили соціальні ролики та фільми.

День волонтера у всіх ЗП(ПТ)О області проходить вже не перший рік, адже нашої підтримки потребують воїни, які боронять українські землі. Тому періодично у закладах освіти проводяться благодійні ярмарки, концерти, воршопи по виготовленню окопних свічок, безперервно плетуться маскувальні сітки.

Дякуємо Збройним силам України за можливість навчатися та працювати!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.