Стартує благодійний проєкт «Добро заради життя» серед здобувачів освіти та працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти

З радістю оголошуємо про початок проєкт «Добро заради життя» серед здобувачів освіти та працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, спрямованої на допомогу у реабілітації та забезпечення медичними засобами воїнів Збройних Сил України.

Наша мета  – допомогти тим, хто ніс та несе військову службу, повернутися до повноцінного життя та відновити здоров’я після травм та стресів.

Ми віримо у те, що ми не можемо врятувати усіх, але разом ми можемо зробити багато для тих, хто потребує нашої допомоги. Кожна пожертва, кожен внесок – це крок до кращого майбутнього для наших захисників.

Звіт та фото про проведені заходи необхідно розмістити на нашій сторінці фейсбук, щоб кожен міг бачити результати нашої спільної діяльності та переконатися у прозорості та ефективності наших зусиль!

Ваша підтримка – це важлива ланка у ланцюгу допомоги нашим героям. Давайте разом зробимо світ кращим, для тих, хто жертвував за наше мирне життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.