Проєкт Еко-клін в рамках Всесвітнього дня прибирання World Cleanup Day

Восени проводився проєкт Еко-клін в рамках Всесвітнього дня прибирання World Cleanup Day, який об’єднує мільйони волонтерів з різних куточків світу з метою очищення нашої планети від сміття. В Україні захід проходить під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!», що відображає як прагнення до екологічної чистоти, так і до миру в країні.

У цьому волонтерському проєкті взяли участь усі заклади професійної (професійно-технічної) освіти області. Вони організували прибирання на територіях навчальних закладів, парків, скверів, забрудненої території прилеглої до узбережжя, військових кладовищ, меморіальних комплексів, скульптурних та архітектурних споруд.

Крім фізичного прибирання, учасники також долучилися до так званого цифрового прибирання. Це сучасна ініціатива, яка полягає у видаленні зайвих файлів, непотрібних електронних листів та очищенні цифрових пристроїв.

Таким чином, проєкт Еко-клін націлений не тільки на фізичне очищення, а й на розвиток екологічної свідомості серед громадян, поширюючи ідеї збереження природи на різних рівнях — від локальних територій до цифрового простору.

Дякуємо усім, хто долучився до акції!

Спільна праця об’єднує! Все буде Україна!

#Еко_клінUA 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.