Проводиться обласний заочний конкурс мультимедійних проектів «Це наша Україна» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з урахуванням карантинних умов та дистанційної форми роботи.

Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді у квітні-травні 2020 року проводить обласний заочний конкурс мультимедійних проектів  «Це наша Україна» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти» з урахуванням карантинних умов та дистанційної форми роботи .

Конкурс проводиться з метою виявлення талановитих і обдарованих учнів, створення кращих зразків мультимедійних проектів, які пропагують загальнолюдські цінності та сприяють вихованню підростаючого покоління через самостійну творчість у сфері різноманітних видів мистецтва.

Конкурсні роботи оцінюватимуться у двох номінаціях. Цьогоріч оргкомітетом конкурсу  було визначено нові завдання для конкурсантів враховуючи актуальні події сьогодення:

  • номінація «Краща відеопрезентація» – учасники готують фото, відеоматеріал оформлений музичною композицією чи змістовним текстом до 5 хвилин на тему «Карантин. Сиди дома. Мій день цікавий» (пропонується оформити та презентувати роботу про один день із життя під час карантинних умов: режим дня, поради щодо самоорганізації, цікаві лайвхаки і т.п.);
  • номінація «Кращий відеоролик» – учасники знімають за допомогою гаджетів сюжетний відеоролик  до 10 хвилин на тему «Моя професія і карантин» (у роботах пропонується розповісти та надати факти про те, як обрана професія та набуті професійні здібності можна застосовувати під час карантину та в умовах дистанційної форми роботи).

Конкурсні роботи (посилання на відеоматеріали конкурсних робіт) та заявки учасників надсилати до 22.05.2020 року на електронну адресу:  xdcevym@i.ua.

Бажаємо всім успіхів, натхнення  та 36.6!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.