У лютому було проведено благодійну акцію «Солодке серце 2021» за участі ХОРУС

 

         Відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницької обласної ради учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти, Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді впродовж лютого 2021 року провів благодійну акцію «Солодке серце».

        Акція передбачала виготовлення солодкої продукції (печиво, пряники, слойки, кекси) учнями та працівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

       Виготовлені вироби доставлено волонтерським організаціям, які допомагають бійцям на Сході країни. В акції взяли участь 18 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

       Волонтерський загін «Милосердя» Вищого професійного училища № 25 м. Хмельницький відправили солодку продукцію у 25-й окремий мотопіхотний батальйон «Київська Русь» на Схід.

       Учні та лідери учнівського самоврядування разом з педагогами
ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» долучились до гарної справи та виготовили до Дня Св.Валентина пряники у формі серця в кількості 100 шт. Виготовлену продукцію передали волонтерам Армії SOS Хмельницького та Хмельницькому обласному Благодійному Фонду «Центр Добриня».

      Волонтерський загін ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей» доставив солодку продукцію «Новою поштою» бійцям ООС у м. Краматорськ Донецької обл., які є випускниками ліцею.

      Учні ДНЗ «Деражнянський центр професійної освіти» виготовили солодку продукцію і передали її вихованцям дитячого центру «Ковчег». Засновники центру допомагають дітям прифронтових територій Донецької області, населених пунктів: Піонерське, Бердянське, Приморське, Виноградне, Сопіне.

        Волонтерський учнівський загін спільно із класними керівниками ДНЗ «Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей провели збір солодощів для бійців, а майстринями виробничого навчання кухарської справи та учнями випускної групи з професії «Кухар; кондитер» була створена чудова солодка випічка у вигляді сердечок, які передали солдатам, як символ вдячності та любові за неоціненний подвиг, який вони роблять для нас. Подарункові посилки були зібрані та відправлені для військової зони ООС через благодійний фонд «Подих надії нації» (координатор Юзепчук Тетяна).

        Учні Нетішинського професійного ліцею  разом з вихователями в гуртожитку підготували вітальні листівки та листи для Захисників України. Здобувачі освіти групи з професії «Кухар. Офіціант» приготували смаколики, які передали через ГО «Успішна молодь Нетішина» в особі Костецької Катерини.

      Активісти Вищого художнього професійного училища №19 смт. Гриців  на кошти, зібрані під час проведення акції «Солодке серце», закупили солодощі (печиво, цукерки) та відправили в зону проведення ООС
 (м. Щастя, Луганська обл.).

      Учнівським активом ДНЗ “Подільський центр професійно-технічної освіти” доставлено різноманітну солодку продукцію громадській організації, яка допомагає бійцям на Сході країни та сім’ям загиблих і поранених в зоні ООС.

       Учні ДЗ Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею, Вищого  професійного училища №4 м.Хмельницького, Грицівське вище професійне училище №38, Чорноострівський професійний аграрний ліцей, Вище професійне училище №36 с.Балин, Шепетівський професійний ліцей, Хмельницький професійний ліцей, ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей», ДНЗ «Лісоводський професійний аграрний ліцей» долучилися до акції «Солодке серце» задля морально-психологічної допомоги військовим на Сході. На зібрані кошти закупили продукти для випічки та готове печиво.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.