Інформація про ХХI обласний навчально-мотиваційний зліт Хмельницької обласної ради учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Відбулась найочікуваніша подія року! Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді 15-17 червня на базі Хмельницького професійного ліцею організував масштабний молодіжний проект. В роботу  мотиваційного зльоту обласної ради лідерів учнівського самоврядування професійної (професійно-технічної) освіти Хмельниччини було залучено понад 40 учасників. Слухачі приймали участь в активній роботі, вчились, змагались, обмінювались досвідом.                                                     

Робота зльоту передбачала лекційні заняття, тренінги, майстер-класи, обмін досвідом, панельні дискусії, спортивні змагання, таборування, екскурсії. Наднасичена програма зльоту включала роботу найкращих фахівців області з молоддю та педагогічними працівниками.                         

Серед основних заходів першого дня роботи: відкриття та панельна дискусія про лідерство та активність, екскурсія навчальним закладом та майстер – клас від фахівців Хмельницького професійного ліцею, тренінг з планування кар’єри та створення стартапу, лекція про інтеграцію молоді в суспільні процеси та ековідповідальність.

Робота другого дня була максимально насиченою та об’єднувала у собі теоретичну та спортивну секції.

Спортивна секція розпочалась фізичними активностями на території навчального закладу та парковій зоні. Учасники завершили спортивний марафон «Єднання», здійснивши фінальний забіг, з метою популяризації спорту серед молоді. Усі лідери завзято приймали участь, а несподівані командні результати ще більше згуртували учасників.

Третій робочий день зльоту був не менш насиченим та продуктивним.  Традиційно, на завершення зльоту учасники прийняли участь в патріотичному флеш-мобі «Україна ювілейна!».                                     Згодом, слухачі мали нагоду обговорити моменти реалізації майбутніх проектів за круглим столом. Традиційно отримали сертифікати учасників зльоту, не тільки на згадку про проведені дні, а й з метою поповнення майбутнього резюме.                                                                                      

Після офіційної частини заходу, учасники мали змогу ознайомитись з новоствореним проектом тепличного господарства у ВПУ 11м. Хмельницького, де вирощують таку популярну наразі мікрозелень. Технології вирощування, догляд та обробка, усі ці процеси були представлені та учасники навіть мали змогу скуштувати готовий вирощений продукт.  Також лідери та педагоги мали змогу ознайомитись з процесами великого циклу тепличного вирощення овочевих культур на товаристві «Дубово-Агро».                                                                           

Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді дякує усім учасникам за активності та інтерес, спікерам, партнерам за мотивацію та цікавий матеріал для роботи, а також Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницькому професійному ліцею за сприяння в організації заходу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.