ТЕРИТОРІЯ ГРІН

Департамент освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації спільно з Хмельницьким державним центром естетичного виховання учнівської молоді за ініціативи Хмельницької обласної ради  учнівського самоврядування  рекомендує закладам професійної (професійно-технічної) освіти області провести акцію «Територія грін».

 Мета акції – залучення учнівської молоді до сприяння розвитку  самоврядування, поліпшення  благоустрою  закладів професійної (професійно-технічної) освіти, залучення учнів та працівників до участі у спільній  роботі  з благоустрою, озеленення, підвищення усвідомленості екологічної культури покоління, запобігання актів вандалізм, а також сприяння формуванню у молоді відповідального ставлення до створення власного життєвого простору та ефективного управління спільною власністю.

Акція «Територія грін» передбачає створення, впорядкування, оздоблення та озеленення квітників і прилеглої території навчального закладу лідерами учнівського самоврядування, волонтерськими загонами, учнівської молоддю спільно з працівниками навчального закладу. По завершенню робіт з благоустрою необхідно зробити два якісних фото з кінцевим результатом виконаної роботи та надіслати на електронну адресу ХДЦЕВУМ.

17.08.2020  усі фото будуть розміщені у соціальній мережі Фейсбук в групі Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді до 31.08.2020. Переможці акції будуть визначені шляхом обрання найбільшої кількості вподобань (лайків). Додаємо, що оцінювання до рейтингової таблиці участі закладів професійної (професійно-технічної) освіти у масових заходах буде зараховуватись по принципу конкурсної участі:  І місце – ІІІ бали, ІІ місце – ІІ бали, ІІІ місце – І бал. Фото для акції будуть оцінюватись у двох номінаціях:

– найкраща прилегла територія навчального закладу (екстер’єр, фасад, доріжки, лавочки, смітники, освітлення, елементи оздоблення, загальна композиція, тощо);

– найкращий квітник (розмаїття насаджень, оздоблення, композиція, вид квітника, тощо).

Акція триватиме з 1липня по 31 серпня 2020 року.  Фото    надіслати на електронну адресу ХДЦЕВУМ:  xdcevym@i.ua. до 10.08.2020. Інформацію про переможців акції «Територія грін» буде оприлюднено 01 вересня 2020 року в групі Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді соціальної мережі Фейсбук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.