Учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти області відвідали дитячі будинки Хмельницької обласної ради

Всі ми родом з дитинства… У кожного існують перші спогади про тепло маминих рук, про бабусині казки на ніч, про татові жарти та сімейні свята. Ці спогади супроводжують нас протягом усього життя і залишаються своєрідною реліквією. А що робити коли такі спогади відсутні? Нам, цілком благополучним людям, важко уявити, що відчуває маленька дитина, від якої відмовляються батьки або ж якщо їх позбавляють батьківських прав. І майже безпорадна істота залишається наодинці з жорстоким навколишнім світом, у якому дуже мало любові, турботи та безпеки. Адже все це мала уособлювати родина , якої у крихітки тепер не існує…

 Учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти області багато років поспіль успішно реалізують добру традицію – відвідини дитячих будинків області напередодні Дня Св.Миколая.

Цього року на передодні свята волонтери закладів професійної (професійно-технічної) освіти за ініціативи працівників Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді відвідали Вовковинецьку загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступенів Хмельницької обласної ради та дитячий будинок Хмельницької обласної ради.

До цього дня учні готувалися відповідально та уважно, щоб подарувати маленький окраєць щастя дітям, які його так потребують… Адже напередодні свята вихованці дитячих будинків написали листа до Святого Миколая, в якому поділились своїми мріями та бажаннями.

Учасникам поїздки вдалося особисто вручити кожному  вихованцю бажані подарунки, поспілкуватися та погратися з кожним з них. Варто відзначити, що попри усі подарунки, дітки найбільше тішилися увазі та можливості погратися із гостями. Кожен із волонтерів намагався приділити максимум уваги  кожному вихованцю та подарувати їм трішки тепла. 

Діти раділи та щиро дякували за все. І найкращою вдячністю були їхні посмішки та обійми.

Ми  висловлюють подяку всім, хто був небайдужим та долучився до організації поїздки в дитячі будинки.

Благодійники  закликають усіх небайдужих брати участь у подібних заходах і разом робити світ добрішим,адже такі дітки потребують нашої підтримки, допомоги і любові.

Важливо не забувати про такі місця і знаходити час, аби поділитися своєю увагою з тими, хто її дійсно потребує.

Сподіваємося, що в майбутньому на дітей чекає краща доля, безліч посмішок та позитивний настрій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.