Відбудеться відкритий зліт обласних рад лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Відбудеться відкритий зліт обласних рад лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Відповідно до плану роботи Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді та плану роботи Ради учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельницької області 05-07 червня 2019 року  в ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей» відбудеться відкритий зліт обласних рад лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Просимо направити для участі у зльоті від кожного навчального закладу супроводжуючого (особу яка безпосередньо відповідає за роботу учнівського самоврядування, активну та підготовлену до фізичних навантажень ), лідера учнівського самоврядування, якому необхідно:

– підготувати звіт про роботу ради учнівського самоврядування за
2018/2019 навчальний рік, звіт про організацію волонтерської роботи (окремо) за 2018/2019 навчальний рік (друкований та електронний варіант);

Усім учасника мати із собою: предмети особистої гігієни, спортивний одяг та взуття, футболку жовтого  кольору.

Реєстрація  учасників зльоту відбудеться 05 червня з 08:30 год. до 09:30 год. за адресою: ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей», Хмельницька обл., м. Волочиськ, вул. Запорізька, 9. Від’їзд – 07 червня після 12:30 год.

Просимо до 20 травня 2019 року, 11:00 год.  подати заявку про участь у зльоті на електронну адресу: xdcevym@i.ua  згідно із додатком.

Витрати на відрядження здійснюються за рахунок організації, що відряджає (орієнтовна вартість: харчування та проживання за 3 дні – 225 грн., з однієї людини).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.