Інформація про проведені заходи до відзначення Дня захисників та захисниць України серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти

В рамках заходів мистецьких ініціатив «Голос миру» ХОРУС ЗП(ПТ)О, з метою належного відзначення державного свята – Дня захисників та захисниць України, у вересні-жовтні серед учнівської молоді закладів професійної (професійно-технічної) освіти проведено заходи спрямовані на відзначення мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, вшанування військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу учнівської молоді в суспільстві.

Серед проведених заходів: благодійні акції, виховні години, пізнавально-історичні форуми, флеш-моби (візуалізація державних чи національних символів, контурів кордонів України), станційні ігри (квести), зустрічі з героями України, створення інфографіки (шевронів, подій), ворк-шоп із виготовлення арт-листівок, виготовлення постерів патріотичного змісту на підтримку захисників та захисниць України тощо.

У Хмельницькому професійному ліцеї до Дня захисників України, з метою вшанування пам’яті Героїв загиблим внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, було покладено квіти до меморіальних дощок, які розміщені на фасаді, а вшанували загиблих захисників України на  Алеї Слави на кладовищі в мікрорайоні Ракове. Викладачем історії та класним керівником Паламарчук Л.В. проведено Єдиний урок звитяги «Сила Нескорених», під час якого здобувачів освіти ознайомили з біографічними матеріалами працівників та випускників ліцею. Здобувачами освіти та майстрами виробничого навчання різних професій виготовлено вітамінні та енергетичні суміші, печиво медове, 108 плащ-палаток, обереги та відправлено підрозділам Збройних Сил України.

У Вищому професійному училищі №25 м.Хмельницького №25 класними керівниками та майстрами було проведено: благодійну акцію «День для Збройних Сил України», виховні години: «Сила Нескорених», «Славетних Героїв не забудуть нащадки», присвяченому 80-й річниці УПА, виготовлено листівки та постери патріотичного змісту на підтримку захисників та захисниць України, створені та відзняті відеоролики тощо.

У Вищому професійному училищі №4 м.Хмельницького проведені виховні заходи: зустріч з волонтерами, флеш-моб (візуалізація державного символу України), виготовлення окопних свічок, листівки воїнам, учні 311 групи – підкорили Говерлу, та встановили державний символ України – прапор, виготовили колективну роботу «Голуб миру», творча робота «Символ України – маки».

У ДНЗ «Лісоводський професійний аграрний ліцей» проведено низку заходів, спрямованих на відзначення мужності та героїзму захисників незалежності і територіалної цілісності України: зустріч з випускником нашого ліцею, який був учасником АТО і на даний час служить у лавах національної гвардії України – Дукою Миколою Анатолійовичем, флеш-моб (візуалізація державних та національних символів, контурів кордонів України) (відео додаються), для 46 окремої десантно-штурмової бригади зібрано та передано 18 000 грн. на придбання автомобіля та закуплено і відправлено 10 спальних мішків на суму 21 000 грн, майстрами кравцями та здовачами освіти було пошито 74 плащ-палатки для ЗСУ.

У ДЗП(ПТ)О «Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей» було проведено виховну годину присвячену Дню Захисника Вітчизни на тему «Урок звитяги» (розповідь про військового, який воює сьогодні на фронті).

У ДНЗ «Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей» були проведені наступні заходи: благодійна акція «Дякуємо вам, воїни-захисники і захисниці України»; майстер-клас «Оберіг для українського солдата»; патріотичний флешмоб «У єдності наша сила»; вікторина «Україна звитяжна»; відео-подяка для захисників «Пишаємося захисниками України. Повертайтесь живими».

Наближаємо перемогу разом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.